Božićna radio emisija Školskog radija (AUDIO)

U Osnovnoj školi Mato Lovrak u četvrtak 21. prosinca 2017. godine, za vrijeme velikoga odmora i u prijepodnevnoj i u poslijepodnevnoj smjeni, putem školskog razglasa emitirana je prva samostalna radio emisija u sklopu projekta Školski radio.

SK OS ML

Emisiju smo posvetili nadolazećem blagdanu Božiću. Uz prigodnu glazbu, veliki i mali učenici iznose nam svoje asocijacije uz najdraži blagdan, pričaju nam o Djedu Božićnjaku i svojim božićnim željama.

O prigodnoj prodaji suvenira razgovarali smo s voditeljicom Učeničke zadruge Iskrice učiteljicom Ivom Sertić Samac, o značenju Božića i školskoj priredbi s vjeroučiteljicom Emanuelom Ljubičić, božićnim običajima u prošlosti s Teninom bakom, a božićnu čestitku uputila nam je i ravnateljica Škole Vesna Lončar- Cindrić.

Emisiju su realizirali novinari Školskog radija:

Rebeka Akmačić, Leon Jurić, Lorena Fischer, Tena Kekez, Barbara Barišić, Marija Tomić, Mia Gučanin, Karla Šokić, Matea Topčić, Melani Posavčević, Iskra Cindrić, Iva Češić, glazbeni urednik Dorijan Josipović, učiteljice Sanela Jurić i Natalija Golovrški, uz pomoć Momira Divjaka, čika Moce, s Unitas web radija.

U sljedećim emisijama bavit ćemo se temama iz školskog života, ali i drugim ozbiljnim i zabavnim temama koje zanimaju učenike.


 

Božićnu emisiju možete poslušati i na našoj školskoj mrežnoj stranici te na portalu 

 

Tekst i fotografija: Novinarska ekipa Školskog radija OŠ Mato Lovrak, Nova Gradiška

skolski radio logo