11.sajam Slavonski banovac

Otkrijte srednjovjekovni Pakrac i čari sajmovanja

 

Spoj prošlosti i sadašnjosti, edukacije i zabave, gastronomije i trgovine, natjecanja i uživanja- sve to, ali i puno više, posjetiteljima će ponuditi Slavonski banovac, jedinstveni međunarodni sajam u Pakracu i najbolji slavonski srednjovjekovni party, koji već više od desetljeća, u ovaj dio Požeško slavonske županije privuče brojne posjetitelje i zaljubljenike u tradiciju. Uvjerite se u to u subotu, 19.listopada i vidimo se u Pakracu!

Opširnije...

Dodijeljene Nagrade općine Rešetari

U povodu Dana općine i 25. godina od osnutka na svečanoj su sjednici Općinskog vijeća načelnik Zlatko Aga i Milka Perković, predsjednica vijeća uručili nagrade najzaslužnijima za doprinos razvoju općine.

DAN OPCINE REŠETARI

Zahvalnicu općine dobio je Andrija Čakarić za promicanje kulturnog amaterizma pisanjem pučkih igrokaza i širenje tradicijskih vrijednosti sela Drežnik.

Opširnije...

Lipikijada 2019“, bogata manifestacija koja promiče ljepote Lipika, održana je u subotu 09. rujna.

Unatoč kiši najhrabriji biciklisti iz cijele Hrvatske su u 10:00 sati krenuli na biciklijadu. Iako je kiša obeshrabrila većinu prijavljenih sudionika, oni koji su ipak odlučili krenuti, istu su do 16:00 sati uspješno savladali. 

“Unatoč kiši i skraćenoj ruti, ova duhovna biciklijada bila je za mene veliko nadahnjujuće iskustvo,” rekao je sudionik biciklijade Krešimir P.

Opširnije...

Obilježen Dan općine i 25. godina od osnutka

Na blagdan sv. Vida 15. je lipnja obilježen Dan općine Rešetari i ujedno proslavljena 25. obljetnica od ustroja ove Općine, koja je "povukla" najviše sredstava iz EU projekata u BPŽ.

DAN OPCINE REŠETARI

U sklopu sadržaja domaćini su gostima pokazali kako teku završni radovi izgradnje Vodospreme u Rešetarima, a potom su zajedno odali počast poginulim hrvatskim braniteljima, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, polaganjem vijenaca, minutom šutnje i molitvom koju je vodio domaći župnik vlč. Josip Bogović.

Opširnije...

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner