Nova Gradiška - Grad prijatelj ženskog poduzetništva

Gradonačelnik Nove Gradiške  Vinko Grgić danas je na prigodnoj svečanosti održanoj u sklopu Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe u Zagrebu  primio povelju “Grad prijatelj ženskog poduzetništva”.

Uz Novu Gradišku povelje su primili i gradonačelnici  Lipika,Zagreba i Zaprešića, to su četiri grada koji su u Hrvatskoj ali i u Europi prepoznali    značaj ženskog poduzetništva kao potencijal koji vrijedi  razvijati i podržavati sve više.

“Projekt “Grad prijatelj ženskog poduzetništva” je zanimljiv projekt kroz koji će vjerujem i manji gradovi i općine biti u mogućnosti istaknuti svoje prednosti naspram većih sredina.Začetnica projekta  Mirela Glavaš i sama uspješna poduzetnica zaslužna je za promicanje i jačanje ženskog poduzetništva.

Poduzetnicama, koje su uz poduzetništvo i majke, odlučili smo u suradnji sa Virtualnim poduzetničkim centrom, omogućiti poslovne edukacije i to kroz cijelu 2017. godinu, a vjerujem da će biti još odličnih projekata i ideja u kojima ćemo nastojati biti potpora kroz resurse koje trenutno imamo,” ocijenio je Vinko Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške

Projekt Grad prijatelj ženskog poduzetništva čiji je nositelj Virtualni ženski poduzetnički centar obuhvaća niz aktivnosti za promicanje ženskog poduzetnišva,suorganizaciju i financiranje edukacija i manifestacija,te pomoć ženama u svijetu poduzetništva.

Kongres poduzetnica Jugoistočne Europe održan na Međunarodni dan žena okupio je 650 poduzetnica,  a sve je zamišljeno za razmjenu iskustava, stvaranja poslovnih kontakata,i unaprjeđenja poslovne mreže poduzetnica

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner