ENKINDLE TECHNO EVENT 07.09.2019.

Od samih početaka elektronske glazbe, svaka zemlja je razvijala zasebno svoj stil i smjer djelovanja scene kao takve.

Sa ponosom možemo najaviti, prvi službeni event suradnje dviju organizacija između Slovenije i Hrvatske gdje je Techno scena doživjela svoje vrhunce kroz protekle godine, i vrijeme je da ponovimo povijest sa kojom će zaživjeti opet.

Otvaranje sezone povratka s mora i raznih putovanja te dovlačenje svih koji su željni dobre atmosfere, melodičnog ritma i poštenog basa sa malo začinjenog acid-a, je samo jedan od načina na koji namjeravamo doprijeti do Vas 😊

Event će biti održan u subotu, 07.09.2019. u samom centru Zagreba u klubu Depo koji ima izvrsnu povezanost sa javnim prijevozom te koji je već dobro poznat sa stalnim gostima i svojim dancerima kako bi zagrijali atmosferu još više i time pomogli vrućem ljetu da najavi svoj početak kraja.

Organizacije Techno Razpaljotka & 50 Shades of Techno Vas pozivaju da nam se pridružite na eventu ENKINDLE TECHNO, kojim ćemo pokidati i odaslati svu moć koju imamo kako bi dokazali što možemo kad se dobra ideja i ekipa sprovedu u djelo 😊

#50shadesoftechno #technorazpaljotka #depo #depoklub #RAVEON #REO #ravewithus #techno

Line up:

MATT CUBERO

LILSON  

BRANOS  

LALITA KALI

Cijena ulaznica i detalji o nagradnoj igri sa kojom ćete moći osvojiti besplatan upad za sebe, svoju dragu/dragog ili nekog od frendova će biti uskoro objavljeni!

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner