Razgovor uz kavu- Tommy MC

 

Ovo vrijeme baš i nije vrijeme za velika druženja pa smo na jedan neobavezni razgovor uz kavu ,,priveli''  Tommyja MC.

Repera i tekstopisca, koji je karijeru još osamdesetih plešući electronic boogie, a hip- hopom se bavi od devedestih. Sad je u  Realnom crew-u o kojima smo već pisali na portalu NG- Buntovnici i njihove prjesme predstavljali na Unitas Webradiju. Ovaj puta smo ugodno pričali o raznim temama pa provjerite: 

Opširnije...

Čestitamo Adama i Evu

Upravo na Badnjak Crkva se spominje Adama i Eve-praroditelja ljudskoga roda.

Ova imena dolaze iz hebrejskog jezika - Adam znači zemlja, a Eva je 'ona koja daje život, majka živih'.

Opširnije...

Vrijedna 20. Godišnjica Vokalnog ansambla „Lira“

Vokalni Ansambl "Lira" osnovan je 2000. godine pri KUD-u "Tamburica" iz Starog Petrovog Sela, koji iduće godine (2021.) slavi 50.-tu obljetnicu. Tom prigodom iz tiska izlazi monografija "Pola stoljeća Tamburice".

Planirali su veliku svečanost na kojoj bi počastili sve zaljubljenike glazbene baštine , ali trenutačna situacija ih je u tome onemogućila. Stoga i „Lira“ ide online video uratkom uz svojih 20. godina.

Opširnije...

Kultura je, unatoč koroni, u Novoj Gradiški živjela i ove godine

Pučko otvoreno učilište „Matija Antun Relković“ i svi njegovi djelatnici ponosni su na bogatstvo sadržaja koje su uspjeli organizirati i podariti sugrađanima tijekom ove, po svemu, specifične godine.

Zahvaljuju na tomu i svim svojim partenerima:Turističkoj zajednici,Gradskoj glazbi NG, DND-u; pokroviteljima: Ministarstvu kuture RH, Hrvatskom audiovizualnom centru i Gradu Nova Gradiška; svim sudionicima manifestacija i događanja, kao i posjetiteljima. Svi su poštovali sve propisane epidemiološke mjere i...kultura je, u svim svojim oblicima, živjela u našemu Gradu.

Opširnije...

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner