„Love Wins“

Izložba zagrebačke umjetnice Jasmine Krajačić, slikarice i grafičarke, otvorene 13. prosinca u Domu kuture u organizaciji Učilišta „Relković“.

Okupljenima je dobrodošlicu poželjela ravnateljica prof. Danijela Juranović i tom prigodom ukratko upoznala s autoričinim radom:

Opširnije...

„Grad, ljudi, događaji“ u novogradiškoj Turističkoj zajednici

Foto aparatom i nepogrešivim novinarskim osjećajem za jedinstveno zabilježeni neponovljivi trenuci susreta, radosti, tuga, pobjeda, vjere.... Zaustavljeni  svjetlopisom posebnosti u različitim područjima življenja: politici, sportu, glazbi, kulturi,...braniteljskoj populaciji.

Sve ćete to, ali i puno više naći na gotovo 200 fotografija autora Antuna Tonija Brađaševića, koji je prvom samostalnom izložbom novinarske i dokumentarne fotografije dao vlastiti doprinos, kao pojedinac, obilježavanju Dana grada i Dana župe.

Opširnije...

Gradu na dar

U nizu  rođendanskih koncerata uz Dan Grada i Župe, koncert „Gradu na dar“ poklonila je tradicionalno i Gradska glazba Nova Gradiška i to na blagdan sv. Nikole.

Dvorana Doma kulture i ovoga je puta bila prepuna posjetitelja i prijatelja naših glazbenika, koji su im ponovno priredili nezaboravno veče, a glazbenim putovanjem pokazali, na neki način, sve ono što su tijekom godine izvodili na nastupima.

Opširnije...

Graničari svome gradu

Naziv je tradicionalnog koncerta kojega su HPD „Graničar“ i njihovi gosti darovali Gradu i Župi za rođendan u predvečerje blagdana Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, naše zaštitnice.

I glazbom su prenijeli poruku kojoj prijevod nije potreban- poruka je to ljubavi, koja je pokretač svega pozitivnoga, poruka koja ide od srca do srca. A da je tomu tako potvrdili su i poklonici zborskog pjevanja, prijatelji Graničara, koji su u doista velikom broju došli na ovaj koncert.

Opširnije...

Čokoladne godine u novogradiškoj Gradskoj knjižnici

Kako spojiti Pravo i književnost najbolje zna Mladen Kopjar, pravnik, bibliotekar, spisatelj, književnik, slobodni umjetnik, prevoditelj...

U 14,00 sati u prostoru Dječjeg o odjela Gradske knjižnice Nova Gradiška održano je predstavljanje knjige Čokoladne godine poznatog i nagrađivanog književnika za djecu i mladež Mladena Kopjara .

Opširnije...

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner