Pestipeto- hip- hoper koji galopirajući osvaja scenu

Ako ste upoznati sa zadarskom hip- hop scenom barem malo, onda ste morali čuti i za ime Pestipeto.

Razgovarali smo s njim o njegovom albumu koji je snimljen prije nešto više od dvije godine, o projektu koji sprema za koji mjesec, o tome tko su mu glazbeni uzori. Objasnio nam je i kako je nastalo njegovo ime... PESTIPETO:

Opširnije...

„Kad bećari šorom zapivaju,..“

Otvarali su se i „pendžeri“ i kapije i dočekivalo se u Rešetarima konjanike i zaprege i ove godine na drugom po redu šokačkom jahanju naslovljenom „Kad bećari šorom zapivaju“.

Konjogojska udruga „Konji bili, konji vrani“ okupila je 29. prosinca preko 40 jahača i 5 zaprega, a u znak suradnje i zahvalnosti organizatoru stigli su iz svih dijelova Brodsko-posavske županije, ali i iz Vukovara, Vinkovaca, Valpova, Novske, Čepina, Andraševaca, Požeško-slavonske županije, a poteglo se i iz Baranje.

Opširnije...

„Ja ljubim“

Prekrasni božićni koncert kojega su novogradiškoj publici darovali svjetski proslavljeni glazbenici Sandra Bagarić i Darko Domitrović.

U ovoj glazbenoj poslastici imali smo priliku uživati zahvaljujući Pučkom otvorenom učilištu „Matija Antun Relković“, kojom su ujedno završili još jednu uspješnu i sadržajima prebogatu godinu.

Opširnije...

Sačuvajmo običaje stare-naših 25 godina“

Hrvatska kulturno umjetnička udruga „Trenk“ Nova Gradiška, dokazani čuvari, njegovatelji i promicatelji tradicijske kulturne baštine ove godine obilježavaju 25. godina djelovanja.

Kao i svake godine do sada za njihove koncerte upriličene uz Dan grada i Dan župe traži se karta više, a tako je bilo i ovoga puta kada su ujedno proslavili rođendan.

Opširnije...

Razgovarali smo sa... Antoniom Budano

Jesmo li spremni Tirkizno proći kroz Riznicu skupocjenih trenutaka?

Da, ovo su dvije samostalne zbirke poezije osječke pjesnikinje Antonie Budano, a tim povodom smo za portal NG- Buntovnici malo porazgovarali sa autoricom, a razgovor donosimo u nastavku:

Opširnije...

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner