Sport, debata, koncert-za završetak prebogatih sadržaja obilježavanja 100. rođendana novogradiške Gimnazije

Završni sadržaji obilježavanja 100. godina Gimnazije počeli su 1. veljače sportskim turnirom u Društvenom domu.

Otvoren je revijalnom utakmicom učenika i profesora, nastavljen odbojkaškim utakmicama triju gradskih srednjih škola, dakle ekipa Gimnazije Elektrotehničke i ekonomske i Industrijsko-obrtničke škole.

Opširnije...

Svečana priredba-mjuzikl, poklon za 100.rođendan Gimnazije

Učenici i profesori novogradiške Gimnazije ovom su priredbom ispričali priču iz prošlosti za budućnost, a upravo su njome 31.siječnja u Domu kulture završili i sadržaji drugoga dana proslave 100-oga rođendana naše prelijepe „stare dame“.

 

U programu su uz profesore, učenike i njihove roditelje uživali i brojni gosti koji su i dolaskom na svečanost obilježavanja potvrdili koliko poštuju rad i trud profesora novogradiške Gimnazije , kako sadašnjih tako i svih onih koji su dobar dio svoga životnoga i radnog vijeka utkali u njezin razvoj.

Opširnije...

Škola za život - iz prošlosti za budućnost

Iznimno bogati sadržaji obilježavanja 100-e obljetnice novogradiške Gimnazije nastavljeni su 31. Siječnja svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća

na kojoj su slavljenici ugostili pomoćnike ministrice znanosti i obrazovanja Lidiju Kralj, Vladu Prskala, kao i gradonačelnika Vinka Grgića i njegove zamjenike Ivanu Trupina i Borislava Vidošića.

Opširnije...

„Kako je dobro vidjeti te opet“ (audio foto)

Svojevrsna je „himna“, ali i geslo rukometnih veterana na turnirima na kojima se promovira rukomet, ali i iskreno prijateljstvo.

Još u dvorani ETŠ i ekonomske škole, uz rukometni spektakl kojega su priredili ovogodišnji sudionici 9.Međunarodnog turnira rukometnih veterana „In memoriam Ivo Petranović“, potvrdili su kako se ovakvi sportski susreti itekako s nestrpljenjem isčekuju.

Opširnije...

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner