U zdravu tijelu zdrav duh ???

Kako nam je skoro sve uskraćeno u zadnjih godinu dana tako je i jedna dugogodišnja sportska tradicija zaustavljena, odgođena, zabranjena.

 

Malo tko razmišlja o onoj „U zdravom tijelu zdrav duh“ , tijela su tu, ali ukrašena sa još jednim novonormalnim zdravstveno-modnim dodatkom, za duh, e to je već malo teže tvrditi, pošto se duh održava neposrednim kontaktom sa poznanicima, prijateljima, suigračima.

Opširnije...

Razgovor uz kavu- Snežana Kanački

Ovo vrijeme baš i nije vrijeme za velika druženja pa smo na jedan neobavezni razgovor uz kavu ,,priveli''  Snežanu Kanački.

Književnicu i autoricu nekoliko knjiga od kojih smo na portalu NG- Bunrovnici predstavili njenu zbirku priča  ,, Besan'' i knjigu ,, Polaris- Posljednji grad''. Ovog puta ne pričamo o knjigama, ni o njenom bendu nego smo uz virtualnu kavu razgovarali o raznim temama i saznali puno toga o njoj pa pročitajte i Vi:

Opširnije...

O Božićnim jaslicama

Jaslice su prikaz Isusova rođenja opisanoga u Evanđeljima po Mateju i Luki.

Sastoje se od pomičnih ili nepomičnih figurica Djeteta Isusa, Djevice Marije, Sv. Josipa te pejsažnih kulisa.

Opširnije...

U poljoprivrednoj proizvodnji vidi budućnost

Diplomirani je inženjer agronomije.

Imao je vlastite poljo-apoteke, radio kao zastunik tvrtki koje proizvode zaštitna sredstva potrebna u poljoprivrednoj proizvodnji i u konačnici se ipak odlučio na kruh sa sedam ili osam kora-poljoprivrednu proizvodnju i otvaranje vlastitoga Obiteljskoga poljoprivrednoga gospodarstva

Opširnije...

Razgovor uz kavu- Rens

Ovo vrijeme baš i nije vrijeme za velika druženja pa smo na jedan neobavezni razgovor uz kavu ,,priveli''   Lovru Brčića, Rensa.

Repera kojeg smo već predstavljali na portalu NG- Buntovnici i Unitas Webradiju nakon što je snimio EP, a u ovom neobaveznom razgovoru smo pričali o raznim zanimljivim temama pa pročitajte kako je bilo:

Opširnije...

„Zaposlena žena za aktivnu zajednicu“

Projekt je kojega od veljače 2019. godine provodi Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja „Studio B“ iz Bodovaljaca.

Financiran je iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u iznosu od 1.086.860,70 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Opširnije...

Potkategorije

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner