Održana radionica ,,Novi član obitelji-MS''

U prostorijama Kluba Društva multiple skleroze u Novoj Gradiški 21. ožujka 2019. godine održana je prva u nizu psiholoških radionica pod nazivom ,,Novi član obitelji-MS''.

 Nakon uvodnih riječi Martine Piccolo, predsjednice Kluba MS,NG,okupljene je Ljiljana Lukačević.

Opširnije...

Humanitarna akcija uz Svjetski dan osoba sa sindromom down

Novogradiški vatrogasci, pripadnici DVD i JVP, Udruga slijepih Nova Gradiška i Palačinkarnica „Norina činka“ 21. ožujka u povodu Svjetskog dana osoba s down sindromom proveli su humanitarnu akciju.

 

Akcija kojom su prikupljali dragovoljne priloge za pomoć osobama s down sindromom koji su ujedno i članovi novogradiške Udruge slijepih.

Opširnije...

Uz Svjetski dan osoba sa sindromom DOWN u Novoj Gradiški humanitarna akcija

Novogradiški vatrogasci, dakle i DVD i JVP, Udruga slijepih Nova Gradiška i Palačinkarnica „Norina činka“

21. ožujka u povodu Svjetskog dana osoba s down sindromom provest će od 9 do 16 sati humanitarnu akciju kojom će prikupljati dragovoljne priloge za pomoć osobama s down sindromom koji su ujedno i članovi novogradiške Udruge slijepih.

Opširnije...

Svjetski dan osoba s Down sindromom: Ne zaboravite obući šarene čarape

Down Syndrome International (DSI) je službeno odredio 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom (WDSD).

Navedeni datum je izabran kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostručenju (trisomiji) 21. kromosoma. Svjetskim danom syndroma Down (WDSD) prvi put je obilježen u Singapuru 2006. godine, a mnoge organizacije širom svijeta pridružit će se ovoj proslavi kroz razne događaje i aktivnosti, tako da se današnji datum obilježava u cijelom svijetu.

Opširnije...

Tiskovna konferencija Zdravka Konjića

ZDRAVKO KONJIĆ: Pet godina sam posvetio Češkoj besedi bez stručne i druge podrške, zasitio sam se takvog rada. Sada imam druge prioritete u životu.

Ako sam nekoga na osobnoj razini slučajno povrijedio na Skupštini održanoj u subotu 16. ožujka koristim ovu priliku da se javno ispričam - naglasio je Zdravko Konjić

Opširnije...

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner