Mi ružni (video intervju)

I ja sam ružna. I ja nosim majicu s ponosom jer ova majica nije samo ,,komad krpe'' nego predstavlja čitavu jednu plemenitu i originalnu ideju koja je pravi bunt, inat onima koji to prepoznaju.

Putem videa mi je Branimir Kamber odgovorio na moja pitanja kao bih i druge upoznala sa ovom genijalnom idejom pa Vam portal NG-Buntovnici donosi video-intervju i pismeni oblik istog intervjua kako bi gluhi pročitali,a slabovidni i slijepi čuli. Slušajte, gledaje,čitajte i uživajte: 

Opširnije...

Job club – Na putu u svijet rada

U suradnji s Udrugom gluhih i nagluhih, naših šest učenika sudjelovalo je na radionicama u okviru projekta „Job club-Centar jednakih mogućnosti“. Radionice su bile namijenjene učenicima završnih razreda  kako bi se lakše snašli pri ulasku u svijet rada.

Učenici su  kroz pet modula usavršili ove teme:

Opširnije...

Plemenitost i djelotvorna ljubav na djelu

Za mnoge dobrotvore i plemenite ljude ne saznamo cijeloga života, premda oni pomažu ljudima i zajednici u kojoj žive. Za neke takve ljude ii znamo, pa iako to ne čine kako bi se o njima govorilo ili kako bi primili nagrade način je to da im se barem na skroman način zahvali.

Jedan od takvih mladih ljudi dobio je nedavno na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća Nove Gradiške, održane u povodu Dana grada, Medalju grada za plemenitost i skrb o osobi s posebnim potrebama.

Opširnije...

„Glazba i samo glazba“

U nastavku obilježavanja Mjeseca dana protiv ovisnosti naša škola održala je koncert „Glazba i samo glazba“ u športskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška. 

Opširnije...

MLADEŽ CRVENOG KRIŽA U BORBI PROTIV OVISNOSTI

Dana 7. prosinca 2018. u organizaciji gradskog Crvenog križa bili smo sudionici obilježavanja „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“ zajedno sa učenicima šest osnovnih škola s područja Nove Gradiške i okolice koji su svojim likovnim, literarnim i dramskim uradcima na temu ovisnosti pokazali koliko im je zdrav život važan i kako se na svoj, kreativan način, bore protiv svih oblika ovisnosti.

Opširnije...

ZAUZMI SE ZA SEBE- CIJENI DRUGOGA

Povodom Dana ljudskih prava i Mjeseca borbe protiv ovisnosti 10.12.2018., u Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi održan je okrugli stol na temu „ Zauzmi se za sebe- cijeni drugoga“

Sudionici okruglog stola bili su predstavnici Vijeća učenika, članovi debatnog kluba i volonteri Elektrotehničke i ekonomske škole.

Opširnije...

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner