Promovirana druga generacija prvostupnika sestrinstva na izvanrednom studiju u Novoj Gradiški

Učinjeno je to na središnjem gradskom trgu u nazočnosti diplomanata, njihovih roditelja, prijatelja, obitelji, kao i gostiju koji su s njima došli podijeliti radost ovoga, za njih, velikoga dana.

Nazočni su bili i gradonačelnik i saborski zastupnik Vinko Grgić i pročelnica upravnog odjela za sport i kulturu BPŽ dr. sc. Anica Vukašinović.

Opširnije...

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST STOŽERA CIVILNE ZASTITE BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE- 29.06.2020.

U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije nema novih pozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2. Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije tako i dalje iznosi 45, a sveukupan 50 (5 osoba ima službeno prebivalište u Brodsko-posavskoj županiji, ali žive u drugim dijelovima RH).

Tijekom jučerašnjeg dana stigao je pozitivan nalaz za jednu osobu s područja Đakovštine u Osječko-baranjskoj županiji, a koja radi kao učiteljica razredne nastave u OŠ Sikirevci.

Opširnije...

Tužna 50. obljetnica legendarnog glazbenog festivala Glastonbury

Vijesti o otkazivanju javnih događaja - od sportskih do glazbenih – stižu gotovo svakodnevno. Brojni ljetni koncerti i open-air festivali su otkazani ili im je termin održavanja pomaknut  za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa, koji očito zaustavlja svijet.

Tako je otkazan i jedan od najpoznatijih i najznačajnijih glazbenih festivala na svijetu, Glastonbury koji se trebao održati od 24. do 28. lipnja 2020. godine. 

Opširnije...

Solarni automobil i robot „Slavko“ ETŠ i ekonomske škole na novogradiškom Korzu

Kako su ove godine, zbog poznate situacije vezane za koronu, izostali Dani otvorenih vrata naših srednjih škola, ETŠ i ekonomska škola osmislila je način predstavljanja javnosti.

Na Korzu su 6. lipnja u prijepodnevnim satima profesori, ravnateljica, pedagoginja, suradnici, ali i učenici bili na raspolaganju svima, a posebno mladima, zainteresiranima za predmete, smjerove i projekte koje provode.

Opširnije...

Potkategorije

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner